Lead Recruitment Consultant IT W&S

Breda
10 juli 2017

Wij zijn aan het groeien en specialiseren. Hiervoor zoeken wij een energieke, gedreven en ervaren lead Recruiter die verantwoordelijk wordt voor Werving & Selectie van IT kandidaten bij Peoples Republic.

Peoples Republic is een succesvolle en ervaren ICT intermediair (detachering, interim en contractmanagement). We nemen momenteel Werving en Selectie mee in onze huidige operatie. We werken daarbij klantgericht en met de Agile Kanban methodiek. De hoeveelheid vragen van opdrachtgevers voor Werving en Selectie neem echter een dermate vlucht dat we graag invulling geven aan een stand alone opererende Werving en Selectie praktijk.

Als Lead Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces van kandidaten. Je verzorgt het relatiemanagement en het operationele contact met opdrachtgevers. Daarnaast maak je contact met potentiële nieuwe opdrachtgevers en om je doel te bereiken, “ The perfect match” , maak je creatief gebruik van alle beschikbare bronnen die beschikbaar zijn. Finetune je de processen zoals wij die hebben verder om ze nog beter op de Werving en Selectie propositie aan te sluiten. Ben je resultaatverantwoordelijk voor IT Recruitment en word je verantwoordelijk om met je toekomstige collega’s ook de moeilijkste vacatures op het gebied van IT te vervullen.

Je bent op de hoogte van innovatieve marktontwikkelingen in het Recruitment domein (zoals video resume, automated interviewing, automated competence matching) en denkt mee met het inpassen van deze ontwikkelingen om een unieke werving en selectie propositie te realiseren.

Verder:

Je bent initiatiefrijk, ervaren, ondernemend, pro-actief, energiek, hebt lef, zelfstandig en een can do mentaliteit.

Je hebt aantoonbare ervaring in de wereld van Werving  & Selectie.

Je bent resultaatgericht en hebt leidinggevende ervaring.

Je schriftelijk en mondelinge beheersing van het Nederlands is uitstekend

Je hebt een WO of HBO opleiding

Het aanbod:

Een uitdagende baan met verantwoordelijkheid en potentie tot ….

Een vast maandsalaris met een bonusregeling voor de resultaten van de W&S activiteiten.

 


Direct reageren

Terug naar overzicht