Voor kandidaten

Voor zowel ZZP’ ers als kandidaten in loondienst heeft Peoples Republic door heel Nederland mogelijkheden. De opdrachtgevers waar Peoples Republic mee samenwerkt zijn actief in alle voorkomende branches binnen het ICT domein.

Peoples Republic krijgt dagelijks aanvragen binnen waarbij wij direct aan de slag gaan om de 100% match te maken. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact dat wij hebben met zowel de kandidaat als opdrachtgever. Wij nodigen je daarom eerst uit voor een kennismaking voordat je voorgesteld zal worden aan de opdrachtgever.

Op de website vind je een actueel overzicht van de openstaande opdrachten en vacatures, hier kan je direct reageren. Wanneer de gewenste rol er niet bij staat ontvangen wij toch graag jouw gegevens met een CV en motivatie. Na het ontvangen van je inschrijving nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij  zijn ook te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn. Hier houden we je op de hoogte van actuele opdrachten, vacatures en nieuwtjes.

btn_facebookbtwn_twitter btn_linkedin

Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen.

Per mail: Info@peoplesrepublic.nl
Per telefoon: 076-7370073
Of door het contactformulier in te vullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Upload uw CV (Maximaal 1MB)

Aanvullende informatie