Werkwijze

Peoples Republic zet zich 100% in om de juiste kandidaat te vinden bij de klantvraag. “Klassieke” detachering is de basis. Allereerst wordt de klantvraag helder gemaakt door persoonlijke gesprekken met de opdrachtgever, waardoor het juiste accent kan worden gelegd. Middels interviews met kandidaten alsmede het opvragen van referenties wordt een beeld verkregen of een geselecteerde kandidaat past in deze vraag.

Wij letten naast de technische competenties die nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van een rol of project ook op de verschillende sociale en communicatieve vaardigheden van een kandidaat. Voor een succesvolle uitvoering van de opdracht moet een kandidaat in de bedrijfscultuur en het team van de opdrachtgever passen.

Dienstenaanbod
Met creativiteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen gaan wij op zoek naar deze professional. Het maakt hierbij niet uit of de ICT-er in dienst komt bij Peoples Republic ofwel zelfstandige is. Daarnaast werken we regelmatig met deta-vast constructies waarbij de opdrachtgever het recht heeft om de professional na gebleken geschiktheid zelf in dienst te nemen.

Netwerk
Een persoonlijke en directe manier van werken staat centraal. Over het voordeel van detachering bestaat geen twijfel: ,,De opdrachtgever kan snel en efficient de juiste competenties aantrekken, die direct kunnen worden ingezet om resultaat te behalen”. Door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk van Peoples Republic wordt een hoop tijd en energie bespaard. Peoples Republic beschikt over een gekwalificeerde database met 15.000 professionals alsmede diverse online-media bronnen.