Detachering

Peoples Republic verzorgt op aanvraag van de opdrachtgever een snelle en kwalitatieve invulling van interim IT rollen. De professionals in dienst bij Peoples Republic zijn actief in alle voorkomende rollen binnen het IT-domein en op het snijvlak van business en IT.

Onze dienstverlening richt zich op de inzet van tijdelijke capaciteit en\of specialistische competenties. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. Diepgaande kennis van de IT markt, bekendheid met de nieuwste technologie├źn en goede kennis van diverse branches maken Peoples Republic een senior gesprekspartner voor zowel klant als professional.
Peoples Republic maakt gebruik van hunting, direct search in onze database met 20000+ kandidaten in het ICT domein en een uitgebreid netwerk van zelfstandigen door heel Nederland. Met onze proactieve aanpak brengen wij vraag en aanbod samen op basis van de relevante competenties voor klant en kandidaat.

Dit betreft zowel inhoudelijke competenties (zoals specifieke functionele en technische IT ervaring, relevante branchekennis en ervaring) als persoonlijke competenties (zoals communicatieve vaardigheden, persoonlijkheid en werkstijl). Door persoonlijke interviews en het nagaan van referenties wordt bepaald of de professional over de juiste capaciteiten beschikt om de opdracht succesvol uit te voeren.

Veel opdrachtgevers werken langere tijd en veelvuldig met Peoples Republic samen. Wij onderhouden nauwe relaties met onze (marktleidende) opdrachtgevers en professionals. Zo zijn wij optimaal in staat vraag en aanbod in ons netwerk op langdurige wijze aan elkaar te verbinden.

Peoples Republic streeft naar een langdurige, professionele en prettige samenwerking waarbij het leveren van kwaliteit centraal staat. Peoples Republic is een NEN-4400-1 gecertificeerde organisatie met veel aandacht voor kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering.