Bemiddeling ZZP

Peoples Republic gaat graag de langdurige samenwerking aan met zelfstandige IT professionals. Hierbij zijn we in staat om de juiste match te maken tussen de vraag van onze (marktleidende) opdrachtgevers en de kwaliteiten en ambities van de ZZP’ers

Onze interim diensten richten zich op de inzet van tijdelijke capaciteit en specialistische competenties.

Peoples Republic werkt voortdurend aan de uitbreiding van haar netwerk van zelfstandige ICT professionals. Wij kennen onze professionals en opdrachtgevers goed en maken daardoor kwalitatieve matches. We zijn in staat om snel te schakelen en houden graag korte en heldere communicatielijnen.

Er worden vooraf afspraken gemaakt die essentieel zijn om tot een goede invulling en uitvoering van de opdracht te komen. De werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van nacalculatie. Peoples Republic verzorgt de contractuele afhandeling en naleving van de Sociale- en Fiscale wetten. Wij borgen onze kwaliteit middels onze NEN-4400-1 certificering. Doordat Peoples Republic de rol van intermediair op zich neemt kunnen zowel de opdrachtgever als de professional zich richten op een succesvolle samenwerking.